برنج نیم دانه

برنج نیمدانه برنجی است که در بوجار و دانه بندی (سورتینگ) اولیه تولید می شود.

 

نحوه تولید برنج نیم دانه
 

به این شکل که وقتی شلتوک یا به اصطلاح جو برنج از سر شالیزار وارد کارخانه برنج کوبی می شود، وارد دستگاه خشک کن می گردد و حدود 6 ساعت خشک می شود سپس با نوار نقاله به سمت دستگاه پوست کن هدایت می شود و با فشار روی دانه های جو برنج پوست آن جدا می گردد و سپس به در دستگاه سفیدکن دانه های برنج سفید می گردند اما در حین این عملیات ها بسیاری از دانه های برنج می شکنند و خرد و ریز می گردند که در نتیجه ی آن برنج نیمدانه یا شکسته تولید می گردد.

 

میزان تولید برنج نیم دانه به نسبت کل شلتوک برداشت شده از شالیزار


پس از آن تمام برنج بوجار می گردد که از کل شلتوک وارد کارخانه شده 60 درصد آن تبدیل به برنج می گردد که این برنج دانه بندی و الک (سورتینگ) شده و خس و خاشاک و ضایعات برنج جدا می شود و برنج به سه نوع برنج سالم و درشت و برنج نیم دانه و برنج خیلی ریز تقسیم می شود که به نسبت میزان برنج تولید شده، از 60 درصد برنج تولید شده حدود 47 درصد آن برنج سالم و درشت و 9 درصد آن برنج نیم دانه و 4 درصد آن برنج ریز یا لاشه تولید می شود.

 

برنج نیم دانه برنجی باکیفیت و معطر مخصوص پخت کته


بنابراین برنج نیم دانه برنجی با همان کیفیت و عطر و بو و مزه برنج سالم و کامل است با این تفاوت که هنگام عملیات پوست کندن و سفید کردن شکسته شده و کوچکتر است درنتیجه مناسب استفاده در خانه و پخت کته می باشد.

 


 

برای دیدن قیمت و خرید اینترنتی برنج نیم دانه هاشمی معطر شهر آستانه اشرفیه استان گیلان از غرفه تی شین در فروشگاه اینترنتی شبکه کسب و کار آنلاین باسلام روی این متن کلیک کنید.

حاجی بادام زمینی آستانه اشرفیه (بادام سوخته گیلان)

ترفندهای دم کردن چای ایرانی

برنج نیم دانه برنجی مخصوص پخت کته

برنج ,دانه ,نیم ,تولید ,  ,درصد ,برنج نیم ,نیم دانه ,می شود ,می گردد ,آن برنج

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تاپ تن تاپ تعمیرات و تعمیر لیبل پرینتر و فیش پرینتر حرارتی مهرپویان مهندسی برق server اپ آزمون Extra15 نامبرساز | نرم افزار های شماره مجازی وب سایت شخصی افسانه پاکرو اتوبار